آنفولانزا یا آنفلوانزا Fundamentals Explained
آنفولانزا یا آنفلوانزا Fundamentals Explained
Blog Article
از راه های دیگر انتقال این بیماری، لمس کردن اشیا آلوده مانند دستگیره های وسایل حمل و نقل عمومی و برخورد دست آلوده با بینی و دهان است. پیشنهاد ما برای جلوگیری از ابتلا به آنفولانزا جدید، استفاده از ماسک در فضاهای بسته و جلوگیری از برخورد دست آلوده با صورت است.
سلطان علیان با بیان اینکه بیماری آنفلوآنزا به دلیل همپوشانی و شباهتش با علائم بیماری کرونا، در صورت عدم کنترل باعث ایجاد یک معضل جدی برای سیستمهای بهداشتی میشود، ادامه داد: بدیهی است که واکسیناسیون برعلیه آنفلوآنزا میتواند تا حدود زیادی از شیوع این بیماری و تشدید معضل پاندمی کرونا پیشگیری کند.
در برخی موارد، ورم ملتحمه، فتوفوبیا (ناراحتی در برابر نور) و علائم گوارشی ممکن است رخ دهد، از جمله کاهش اشتها، تهوع، استفراغ، اسهال و گرفتگی شکم.
اگر بیمار هستید، حداقل ۲۴ ساعت پس از فروکش کردن تب در خانه بمانید تا احتمال مبتلا کردن دیگران را کاهش دهید.
همچنین میتوانید با افزودن روغنهای ضروری مانند نعناع فلفلی و اکالیپتوس در آب داغ در حمام، بینی و گلو خود را تسکین دهید.
در صورتی که استفاده از روشهای درمانی خانگی، در روند بهبود شما تاثیری نداشت، در صورت داشتن هر یک از علائم زیر حتما به پزشک مراجعه فرمایید.
چند روز طول میکشد تا از شر آنفولانزا خلاص شویم؟ علائم آنفولانزا معمولاً در عرض ۴-۷ روز شروع به ناپدید شدن میکند.
رژیم غذایی کتویی یا کتوژنیک به برنامهی غذایی گفته میشود که در آن میزان استفاده از کربوهیدرات بسیار کاهش یافته و به حداقل میرسد و میزان چربی دریافتی به میزان زیادی افزایش مییابد.
این متخصص میکروبیولوژی بیان کرد: نکته مهم این است در کودکان زیر ۹ سال که برای نخستین بار واکسن آنفلوانزا را تزریق میکنند، باید واکسیناسیون دو آنفولانزا بعد از چند روز واگیر دارد بار به فاصله یک ماه انجام شود و دز واکسن در همه سنین باید کامل باشد که نیم سی سی است.
تب کرونا مختصر و کم است اما تب ناشی از ابتلا به آنفولانزا بسیار شدید میباشد.
سرماخوردگی یا زکام معمولاً به مشکلات دیگری منجر نمی شود، اما می تواند احتمال حمله آسم را در افراد مبتلا به آسم افزایش دهد.
آذربایجان شرقی آذربایجان غربی اردبیل البرز اصفهان ایلام بوشهر تهران چهارمحال و بختیاری خراسان شمالی خراسان جنوبی خراسان رضوی خوزستان زنجان فارس قم قزوین سمنان سیستان و بلوچستان کردستان کرمان کرمانشاه کهگیلویه و بویراحمد گلستان گیلان لرستان مرکزی مازندران هرمزگان همدان یزد چهارشنبه / ۲۲ شهریور ۱۴۰۲ / ۰۹:۴۱
توجه داشته باشید که تب بالا، تنگی نفس و اسهال و استفراغ هرکدام میتوانند سلامت فرد را تهدید کنند. درصورت مشاهدهی این علائم لازم است با پزشک صحبت کنید.
علائم آلرژی معمولا مزمنتر هستند و شامل عطسه، سرفه، خارش بینی، چشمها، دهان یا گوش و آبریزش بینی میشوند.